DE VÂNZARE Complex balnear, Ekala Ja-ela, Colombo, Sri Lanka, Chilaw

DE VÂNZARE - Cod. 25290

  • Tipologie: Complex balnear
  • Zona: 12077.4 m²
  • Camere: 100
  • Podea: 150000

Sanctuarul de libertatea Hotel de vanzare. SRI LANKA
Hotelul este un hotel de clasă stele elegant (cu aproximativ 100 de camere), situat într-un sat de pescuit în nord-vestul zona de coastă a Sri Lanka la doar 45 km distanță de aeroportul internațional și la 5 km de orașul Chilaw. Mediul hotel este total departe de agitația orașului și are o plajă calm și liniștit încă foarte atractiv.
Plaja este rezervat exclusiv (400 "lat) pentru oaspeții hotelului. Un club de plajă & Bar, Restaurantul principal în aer liber și bufet, Bar Polo, bar la piscina, fitness, Spa, Ayurveda Spa, bar de noapte, două piscine, Suites si camere de tip Cabana situat într-un verde luxuriant, cameră personalizata serviciu.
Două bazine de înot, terasă Piscină cu bar piscină, construite pe verdeață spațioasă, cu acces aproape la camere cu balcoane, cursul de apă este o mare de plin de viață, cu acces la sporturi de apă și paturi prevăzute confortabil la piscină și un acces aproape de spa.
Pasul în a transa de tratamente wellness și terapii de masaj care ușura ușor departe de stresul de zi. Întineri corpul, mintea, sufletul cu atingere senzațional. Experiența Hotel este un mod feeric pentru a te simturile. Sesiuni de aromaterapie, tratamente faciale de relaxare sau sesiuni de saună, îngrijirea unghiilor profesional si multe altele ...

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB