DE VÂNZARE Hotel, Bentota, Galle, Sri Lanka, N0 21 Meegama RD

DE VÂNZARE - Cod. 27829

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 16000 m²
  • Camere: 9 Bungalows
  • Podea: Tiles

Acest domeniu unic de la malul mării imobiliare este situat de-a lungul frumos și proeminent râul Bentota, la numai 12 minute cu barca de la Oceanul Indian. Proprietatea constă dintr-o grădină botanică excepțională și frumoasă, cu grădina sa pe bază de plante, care are peste 200 de plante medicinale diferite. De asemenea, ea deține un baraj cu pește de înot între insule. Gradina a fost construita in 2003 si acum a crescut într-o oază frumoasă, care oferă odihnă pentru suflet. Mai mult decât atât, zona are o piscină și un jacuzzi spațios. Proprietatea este 1.6047 Ha. sau 03A-034R-34.18P sau 635 stinghii.
Bunuri imobiliare cuprinde nouă bungalouri de lux cu un dormitor, o clădire principală, o clinica ayurvedice, si un restaurant albie. Bungalourile sunt dotate cu A / C și un ventilator de tavan și s-au construit 2004 - 2006, și renovat în 2014. Toate camerele dețin o zonă de dormit, zonă de living interior, baie, verandă din față ventilate și o grădină privată. Cladirea principala are trei dormitoare cu bai, renovat in 2004. Toate camerele au un ventilator de tavan și A / C. Clinica Ayurveda, construita in 2006, are nouă camere de tratament, plus un cabinet medical și o Shala de yoga. Restaurantul albiei construit 2004 are o bucătărie deschisă, astfel încât oaspeții se pot bucura de vedere al lucrărilor de bucătărie. Există, de asemenea, unele cabane pentru mese private și barbeque.
Wi-Fi gratuit acoperă întreaga zonă. Există, de asemenea, camere de magazin, camere lenjerie și camere de personal. Un bine tub și o instalație de tratare a furniza proprietatea cu multă apă potabilă în robinete. Un generator de locomotive diesel de 70 KW garantează energie electrică atunci când electricitatea guvernamentală este afară.
Terenul este deținut de o persoană privată, iar afacerea este condusa de un PVT Ltd. Compania va fi transferată către cumpărător a terenului pentru 1 $.
Afacerea este aprobat ca o pensiune de clasa A de către Sri Lanka Tourist Board SLTB. Compania este stabilită în cooperare cu Sri Lanka la frontiera de Invest (BOI). Compania are drepturi de bere și vin. Există acorduri cu importante site-uri de rezervare pe internet; Booking.com, Agoda și Expedia. Există o rezervare computerizată și sistemul "Punctul de vânzări" cu rezervările automate de internet și exprima check-out.
În plus față de clădirile existente, există desene complet finisate și autorizațiile de construcție din partea autorităților competente; Pradeshiya Saba în Aluthgama, pe clădiri suplimentare:
• O clădire cu zece camere noi.
• O reconstrucție a clădirii principale existente la șase camere și o nouă recepție.
• O casa cu trei camere concepute pentru un manager aproape de poarta.
• Un alt bazin mare, 16 x 6 metri.
• O vila de lux de aproximativ 300 mp, cu trei dormitoare mari.

Costul de producție estimat pentru cele de mai sus este de 60 de milioane de LKR, in functie de Bill de cantitate dintr-un an arhitect independent în 2012.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB