DE VÂNZARE Teren construibil, Arugam Bay, Bandarawela, Sri Lanka, whisky point

DE VÂNZARE - Cod. 30473

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 2700 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 1

Pentru investitori sau persoane care doresc să-și schimbe viața și a înființat afacerea lui (sau a doua casa) la soare, am vinde pământul meu în Sri Lanka, pe plaja, Whisky Point, Arugam Bay (sudul Sri Lanka) Acest teren este pe plaja dintre 2 locuri pentru surf, 5min de mers pe jos la whisky Point (pauză plajă) și Pottuvil Point (reefbreak). Există, de asemenea, frumoasa laguna de Pottuvil 5min mers pe jos. Locul este încă relativ nedezvoltata, dar este în plină expansiune: Whisky punct atrage mulți începători / surferi intermediari, deoarece acest spot este mai accesibil decât valul mitic (dar greu) Arugam Bay, 10 km sud, și împrejurimile sunt mai silențioase și mai frumos qu'Arugam Bay. Terenul are acces rutier (run), o zonă de parcare și o fântână de apă dulce (an alimentat). Conexiunea cu energie electrică nu este încă realizat, dar linia nu este departe.

Posibile mai multe proiecte vile, bungalow-uri, corturi, restaurant mărimea lotului, etc: 2700m2 sau 30mX90m aproximativ, în prima linie pe plaja (care este clasificat zona de conservare de coastă, astfel încât nici o clădire), 2000m2 aproximativ edificabil pe câmp (întreaga suprafață, cu excepția primei laturi plaja de 25 de metri), majoritatea proprietarilor învecinate sunt europene sau din SUA, este deja un grădinar / îngrijitor care se uită după copaci / plante în fiecare zi și să trăiască în țara laterale. O sută de copaci au fost plantați pe pământ acolo 6 ani, vegetație a crescut de imagini. Sezonul de vârf turistic este, în principal mai-octombrie (sezonul de surf), dar se extinde de la an la an, iar numărul de turiști este în creștere constantă. În regiune, există cele mai bune locuri de surf din întreaga Sri Lanka și Parcul Național Yala (cel mai mare din Sri Lanka). Colombo Airport este și noul 300 km de Aeroportul International Hambantota este de aproximativ 160 km. Contactați-mă pentru mai multe informații, curios fără proiect serios să se abțină

vânzare: 100.000 €

posibilitatea de a folosi societatea mea din Sri Lanka pentru a stabili o afacere (100% direcția franceză fără partener local, foarte rar în Asia!) Anunt serios!

Arnaud GERARD, vespasvintage, Rock pe Foron, (F)

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB